Robert Blair Children's Centre



 

As a result of competitive interview, Potter & Holmes were asked to provide a new Children’s Centre and ancillary community facilities within the existing primary school building.

In later phases, while normal school continued, Potter & Holmes upgraded the existing classrooms to suit current teaching methods; providing class based storage and craft facilities, vertically grouped to provide the most economic and least disruptive intervention and new staff areas for lesson preparation and relaxation. The school benefits from a wide range of additional facilities, significant reduction in circulation, a new entrance to encourage involvement from local families, and the enlargement of the Early Years outdoor play area.


 


 

imageAltTag imageAltTag imageAltTag imageAltTag imageAltTag imageAltTag imageAltTag imageAltTag